Highlights

Wij verzoeken u rekening te houden dat onze bijeenkomsten vallen onder de geldende Covid regels.

4 november

Duurzame energie in West Friesland

Gerrit Jan Reek heeft Renier van stralen uitgenodigd voor een lezing over duurzame energie.

2 december

Excursie naar museum Sow To Grow

Na meerdere keren te hebben ingepland komt het er nu toch van. We gaan op bezoek bij museum Sow to Grow alwaar we ook de lunch zullen gebruiken. 

‘Sow to Grow’ heeft als boodschap dat plantenveredeling een significante bijdrage levert aan voldoende en gezond voedsel van de juiste kwaliteit op de juiste plaats tegen aanvaardbare prijzen nu en in de toekomst.
De sector wil hiermee uitdragen dat Nederland wereldleider is op het gebied van plantenveredeling en zaden en een grote bijdrage levert aan de wereldvoedselvoorziening en het welbevinden van mens en dier.
De aard en de inhoud van ‘Sow to Grow’ is gebaseerd op het zelf ontdekkend leren, ervaren en beleven. Daardoor sluit ‘Sow to Grow’ aan bij een breed publiek van uiteenlopende leeftijd en achtergrond en met belangstelling voor voedsel en planten. ‘Sow to Grow’ is een modern belevingsproject waarin de huidige ontwikkelingen en de toekomst centraal staan en het verleden vooral wordt gepresenteerd om begrip voor de sector en de toekomst te kweken. Jonge mensen moeten breed geïnspireerd worden om een toekomst in deze sector te kiezen.

8 januari 2022

Nieuwjaarsdiner La Mére Anne

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven